DW el AB

Norrbottens län

Information

556733-7273 är organisationsnummer för verksamheten DW el AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DW el AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gällivare som är den kommunen som DW el AB finns i.

DW el AB har varit registrerat sedan 2007-07-03 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för DW el AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-11.

DW el AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Gällivare som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för DW el AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med DW el AB så kan ni göra det på telefon genom 0970-64152 eller genom brev på följande adress:
Företagscentrum, 982 38, Gällivare

Bolaget ska bedriva inom elinstallationer, försäljning av elmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med DW el AB och det är Douhan, Bror Tomas som är född 1966 och har titeln VD, Douhan, Bror Tomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennström, Dan Raymond som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ramfjord Wennström, Ann Lis-Mari som är född 1957 och har titeln Suppleant, Söderberg Vikström, Monika Ingegerd som är född 1944 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor