El & Kraft i Malmfälten AB

Norrbottens län

Information

El & Kraft i Malmfälten AB är ett av många bolag som finns i Gällivare. Det är nämligen den kommunen som El & Kraft i Malmfälten AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

El & Kraft i Malmfälten AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-05-22.

El & Kraft i Malmfälten AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2008-04-01. Men sedan 2008-06-05 så har El & Kraft i Malmfälten AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till N. Bussg., 983 34, Malmberget. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på El & Kraft i Malmfälten AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0970-15570.

Gällivare arbetar för att bolag som El & Kraft i Malmfälten AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för El & Kraft i Malmfälten AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva elektriska installationer och servicearbeten, försäljning av elektriska produkter, företrädesvis hushållsmaskiner och elmaterial, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för El & Kraft i Malmfälten AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till El & Kraft i Malmfälten AB och det är följande personer, Aspemo, Rune Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Helin, Lars Andreas som är född 1987 och har titeln Suppleant, Lantto, Jan Leif Johan som är född 1975 och har titeln Suppleant, Winsa, Curt Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för El & Kraft i Malmfälten AB är 556754-6600.