Andra Sidans Bygg och Rep

Norrbottens län

Information

560304-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Andra Sidans Bygg och Rep. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Andra Sidans Bygg och Rep är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som Andra Sidans Bygg och Rep finns i.

Andra Sidans Bygg och Rep har varit registrerat sedan 1993-04-22 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Andra Sidans Bygg och Rep så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Andra Sidans Bygg och Rep är och det finns flera verksamheter i Gällivare som också är .

Firmatecknare för Andra Sidans Bygg och Rep är följande:

Vill ni komma i kontakt med Andra Sidans Bygg och Rep så kan ni göra det på telefon genom 0970-10227 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbeten i allmänhet, konsultverksamhet inom bygg- branschen, renoveringar, om-tillbyggnad, golvvärme, kakel, klinker.

Det finns olika personer som har en koppling med Andra Sidans Bygg och Rep och det är Fors, Jim Hjalmar som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,