Nisses Bil och Däckservice

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gällivare och Nisses Bil och Däckservice är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Nisses Bil och Däckservice är ett av dem. Statusen för Nisses Bil och Däckservice är att Bolaget är aktivt.

Nisses Bil och Däckservice är ett Enskild firma och skapades 1994-04-18. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där företaget finns i jobbar för att företag som Nisses Bil och Däckservice ska trivas.

Nisses Bil och Däckservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gällivare så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nisses Bil och Däckservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Nisses Bil och Däckservice och det finns flera företag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Nisses Bil och Däckservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-20070.

.

De som är på något sätt har med Nisses Bil och Däckservice är Kuhmunen, Nils Anund som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nisses Bil och Däckservice har 561029-XXXX som sitt organisationsnummer.