Kjell Ryngmark's Sjukgymnastik

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gällivare och Kjell Ryngmark's Sjukgymnastik är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kjell Ryngmark's Sjukgymnastik är ett av dem. Statusen för Kjell Ryngmark's Sjukgymnastik är att Bolaget är aktivt.

Kjell Ryngmark's Sjukgymnastik är ett Enskild firma och skapades 1991-01-31. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kjell Ryngmark's Sjukgymnastik ska trivas.

Kjell Ryngmark's Sjukgymnastik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gällivare så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Sjukgymnastik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kjell Ryngmark's Sjukgymnastik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Kjell Ryngmark's Sjukgymnastik och det finns flera verksamheter som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med Kjell Ryngmark's Sjukgymnastik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-24480.

.

De som är på något sätt har med Kjell Ryngmark's Sjukgymnastik är Ryngmark, Kjell Torbjörn som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kjell Ryngmark's Sjukgymnastik har 570304-XXXX som sitt organisationsnummer.