HumanTeknologi i Gällivare

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gällivare och HumanTeknologi i Gällivare är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och HumanTeknologi i Gällivare är ett av dem. Statusen för HumanTeknologi i Gällivare är att Bolaget är aktivt.

HumanTeknologi i Gällivare är ett Enskild firma och skapades 1997-09-05. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Gällivare där företaget finns i jobbar för att företag som HumanTeknologi i Gällivare ska trivas.

HumanTeknologi i Gällivare är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08. I Gällivare så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom områdena processstyrning, elektronik,medicinsk teknik och kvalitetscertifiering enligt internationella standards. Konstriktion av interaktiva websidor. Övrig mjukvarukonstruktion. Elektronikkonstruktion- prototypframtagning. CAD, kretskortstillverkning och testning. Utbildning. Sjukvårdstjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HumanTeknologi i Gällivare är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08.

Idag är HumanTeknologi i Gällivare och det finns flera företag som är det idag i Gällivare.

Vill man komma i kontakt med HumanTeknologi i Gällivare så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0970-64100.

.

De som är på något sätt har med HumanTeknologi i Gällivare är Waara, Kent Roger som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HumanTeknologi i Gällivare har 570327-XXXX som sitt organisationsnummer.