K-A Johanssons Skogstjänster

Norrbottens län

Information

580321-XXXX är organisationsnummer för bolaget K-A Johanssons Skogstjänster. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K-A Johanssons Skogstjänster är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gällivare som är den kommunen som K-A Johanssons Skogstjänster finns i.

K-A Johanssons Skogstjänster har varit registrerat sedan 1989-09-12 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för K-A Johanssons Skogstjänster så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

K-A Johanssons Skogstjänster är och det finns flera bolag i Gällivare som också är .

Firmatecknare för K-A Johanssons Skogstjänster är följande:

Vill ni komma i kontakt med K-A Johanssons Skogstjänster så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Skogstjänster av alla slag samt reparationer av traktorer.

Det finns olika personer som har en koppling med K-A Johanssons Skogstjänster och det är Johansson, Kjell-Arne som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,